Suosittelemme

Syö ja nauti kuin pyöreän pöydän ritarit – Tule Estonia

Vanhankaupungin ytimessä Raatihuoneentorilla sijaitseva ravintola Tule Estonia on Tallinnan omaperäisimpiä ravintoloita. Ravintolaan tullessasi astut kirjaimellisesti taianomaisiin ja keskiaikaisiin tunnelmiin. Voit nauttia talon antimista ritareilta tunnetun ”pyöreän pöydän” ympärillä.

Pyöreän pöydän ympärille mahtuu isompikin seurue

Pyöreän pöydän ympärille mahtuu isompikin seurue

Suosion salaisuutena raaka-aineet

”Suurin osa käyttämistämme raaka-aineista on lähellä tuotettua. Raaka-aineiden toimittajina suosimme erityisesti kotimaisia viljelijöitä ja se myös maistuu annoksissamme”, Tule Estonian markkinointipäällikkö Anton Kolesnik kertoo.

Tule Estonian sijaitsee Raatihuoneentorilla

Tule Estonian sijaitsee ihanteellisessa paikassa Raatihuoneentorilla, Vanhankaupungin sydämessä.

Erikoisuutena ”Gourmet Pizza”

Tule Estonia on usealle suomalaisellekin tuttu, nimittäin herkullisesta pitsasta. ”Pitsauunimme on Tallinnan ainoa tämän tason kiviuuni. Se on tuotu Italiasta, paikallisten pizzamestarien suosittelemana. Huipputason teknologia keittiössä, huippukokit ja laadukkaat raaka-aineet takaavat autenttisen lopputuloksen” Kolesnik jatkaa.

Monipuolinen menu

Monipuoliselta ruokalistalta löytyy perinteisiä ja vähän erikoisempiakin virolaisherkkuja. Tule Estoniassa voit nauttia perinteisten ruokien lisäksi esimerkiksi haudutettua karhua, villisikaa tai hirveä.

Luomuraaka-aineet ovat menestyksen salaisuus

Korkealaatuiset raaka-aineet ovat Tule Estonian menestyksen salaisuus

Hyvän ruoan tekeminen on taidetta

”Keittiössämme muistetaan se, että täydellinen annos kutkuttaa niin asiakkaan mieltä kuin sieluakin. Ruoan laadukkuuteen, ystävälliseen ja asiantuntevaan palveluun olemme erityisesti panostaneet”, Kolesnik toteaa.

Tule Estonia – olut

Yhtenä erikoisuutena täytyy mainita ravintolan kehittämä Tule Estonia – olut. Kyseinen olut on kehitetty keskiaikaisen reseptin mukaan ja ravintola onkin ainoa paikka maailmassa, missä kyseistä olutta pääsee maistamaan.

Koe keskiaikainen tunnelma

Koe keskiaikainen tunnelma

Yritys- ja yksityistilaisuudet

”Nyt panostamme yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Tiloissamme on mahdollista järjestää tilaisuuksia jopa 200 henkilölle. Suomalaiset ovat järjestäneet meillä useita häitä ja yritysjuhlia.” Kolesnik hymyilee.

 Ravintola Tule Estonia 

Osoite Raekoja Plats 5 KARTTA

Varaukset: +372 51 910 504 tai VERKOSSA

Avoinna

Su – Ke 10:00 – 24:00

To – La 10:00 – 01:00

Tallinn Club

Tallinn Club