Suosittelemme

Nauti lattari-menusta Telliskiven helmessä

Kalamajan trendialueella, Telliskivi -kadulla sijaitseva ravintola La Tabla tarjoaa makumatkan latinalaisamerikkalaiseen keittiöön. Ravintola on saavuttanut asemansa yhtenä Tallinnan suosituimmista ravintoloista.

Monipuolinen lattari-menu

La Tablan keittiössä sekoitetaan maailman viimeisimmät trendit lattari-keittiön perinteisiin. Ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin ja lapsetkin on hyvin huomioitu. Listalta löytyy annoksia myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Ravintolan hintataso on myös kukkarolle ystävällinen.

La Tabla – espanjaksi ”pöytä“ on vieraanvaraisuuden ja hyvän ruoan symboli

La Tabla – espanjaksi ”pöytä“ on vieraanvaraisuuden ja hyvän ruoan symboli

Salaisuutena tuoreet raaka-aineet

”Guacamolen valmistamme joka päivä tuoreista avokadoista. Tomaattisalsaan on lisätty mausteeksi hieman chiliä, joka sopii hyvin yhteen meksikolaisten ruokien kanssa tarjoiltavan juustokastikkeen kanssa.” La Tablan kokki Maria Fernanda kertoo.

”Taidamme olla ainoa ravintola Virossa, jossa maissitortillat ja nachot valmistetaan alusta loppuun keittiössämme. Meille on pyhä asia käyttää annoksissamme tuoreita raaka-aineita.” Fernanda jatkaa.

Suosittu kesäterassi täyttyy lounasaikaan

Suosittu kesäterassi täyttyy lounasaikaan

Tortillojen valmistus

”Gluteenitonta maissitortillaa varten maissijyvät keitetään kalsiumpitoisessa vedessä. Seuraavaksi jyvät jauhetaan erityisellä myllyllä (molino) ja maissijauho lisätään tortillataikinaan. Lopuksi taikina puristetaan tortillapuristimella (tortilladora) ja paistetaan grillissä.” Fernanda opastaa.

La Tablassa viihtyy ja palveluun on panostettu

La Tablassa viihtyy ja palveluun on panostettu

Palvelu pelaa

”Seurueemme oli illalliselle La Tablassa ensimmäistä kertaa kesäkuussa. Listan valikoima oli meille eksoottinen, sillä kotikaupungissamme ei ole edes Tex-Mex ravintolaa.

Menun annoksia arpoessamme, luoksemme saapui ravintolapäällikkö. Sujuvaa suomen kieltä puhunut ravintolapäällikkö suositteli meille annokset ja kertoi annosten olevan ilmaisia, jos pettyisimme tai olisimme Tallinnassa saaneet parempaa. Tarjoukseen oli tietysti pakko tarttua.

Vietimme ravintolassa loistavan illan ja ruoka oli niin erinomaista, että olen suositellut sitä kaikille ystävilleni.” Annika Lahtinen hehkuttaa.

Jos  aidot maut ja raaka-aineiden tuoreus ovat sinulle tärkeitä, on La Tabla oikea paikka virkistää mieltäsi ja kehoasi.

Bienvenido a La Tabla!

La Tabla

Osoite: Telliskivi 60, Tallinn  Kartta

Pöytävaraukset +372 5194 3327

Avoinna: Ma-La 12:00-23:00 ja Su 12-21

Ravintolan kotisivut

 

Tallinn Club