Kuumat

Tässä baarissa päästät höyryt vapaasti pihalle

Tallinnan keskustassa reilu vuosi sitten auennut HappyJuice Vapelounge & Bar oli auetessaan Pohjois-Euroopan ensimmäinen sähkösauhuttelijoiden höyrytaivas. Höyrybaari sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa Narva maanteellä, vain 150 metrin päässä Virukeskuksesta Kadriorgin suuntaan.

HappyJuice on Tallinnassa vierailevalle sähkösavujen höyryttelijälle ihanteellinen rentoutumispaikka ja retkikohde. Baarissa voi nimittäin, haistella, maistella ja kokeilla eri makunesteitä. Vanhankaupungin kävelykierroksen jälkeen baarin urbaani tunnelma rauhoittaa myös janoisia asiakkaita.

Höyryttele vapaasti

Happy Juice VapeLoungen valikoimissa on satoja eri makuja

HappyJuice VapeLoungen valikoimissa on satoja eri makunesteitä.

HappyJuicen lounge-baarissa asiakkaat voivat vapaasti kokeilla makunesteitä, oluen, viinilasillisen tai vaikka kahvin kera. Paikka onkin harvoja ravintoloita Tallinnassa, jossa sähkösavun höyryttely on vapaata.

Aloittelijoille ja alan harrastajille

HappyJuicen höyrytuotteiden valikoima kattaa vaativammankin toiveet. Tuotteita löytyy niin höyryttelyn aloittelijoille kuin alan harrastajille. Asiantuntevan palvelun ansiosta jokaiselle asiakkaalle löytyy myös oikeat tuotteet.

”Ei meidän kaikki kävijät edes höyryttele. Meiltä tullaan kysymään paljon konsultaatiota ja yleisiä asioita sähkösavukkeista. Moni tietysti tulee vain lasille tai parille ja viihtymään rennosta seurasta”, HappyJuicen johtaja Antti kertoo.

Tullessasi VapeLoungeen astut erilaiseen Tallinnaan

Tullessasi VapeLoungeen astut erilaiseen Tallinnaan

Edullisimmat nesteet

Nikotiininesteiden myyntiä ei Virossa veroteta tupakan tavoin. Siksi Viron hinnat e-nesteissä on alle puolet Suomen hinnoista. Tallinnan kalleimmat makunesteet ja tarvikkeet löytynevät sataman läheisyydestä Norde Centrumista ja Sadamarketista, ilmeisen turistilisän ansiosta.

”Meille tämä on rakkautta ja intohimoa lajiin. Siksi pidämme valikoimissamme parhaat tuotteet parhailla hinnoilla. Ja kirsikkana kakussa; palvelemme suomalaisia sujuvalla suomen kielellä”, HappyJuicen toinen johtaja Sami kehaisee.

HappyJuice VapeLounge

Osoite: Narva maantee 6  KARTTA

HappyJuice verkkosivut LINKKI

Tallinn Club

Tallinn Club