Kuumat

Haluatko joraamaan? Täältä löytyy Tallinnan parhaat bileet

Tallinnan ykköspaikka täyttyy iltaisin niin turisteista kuin paikallisesta väestöstä. Kaikilla kävijöillä on yhteiset tavoitteet, nimittäin hauskanpito ja tanssiminen. Näistä syistä Club Hollywood onkin ainoa yökerho Tallinnassa, joka täyttyy juhlijoista myös keskellä viikkoaJos etsit varmaa bilepaikkaa Tallinnassa, suuntaa Club Hollywoodiin.

Hollywoodin viikko alkaa suositulla "Ladies Night" - teemalla

Hollywoodin viikko alkaa suositulla ”Ladies Night” – keskiviikolla

Viron paras yökerho

Tallinnan suurimmasta yökerhosta, Club Hollywoodista, kertoo paljon se, että se on ollut kaupungin yöelämän sydän jo reilut 20 vuotta.

Club Hollywood on palkittu Viron parhaana yökerhona, ja se on valikoitunut myös Estonian DJ Awards Gaalan pitopaikaksi.

”Ladies Night” starttaa Tallinnan bileviikon

Tallinnan bileviikko alkaa jo keskiviikkona. Tällöin Club Hollywoodissa pyörähtää käyntiin ikisuosittu ”Ladies Night”. Nimensä mukaisesti keskiviikkoisin on kauniimman sukupuolen edustajien sisäänpääsy ilmainen. Naiskauneuden runsas määrä takaa luonnollisesti uljaiden uroiden viihtymisen ja useimmiten myös täyden tuvan.

Club Hollywoodissa viihtyvät kovan tason DJ:t

Estonian DJ Awards – Viron paras yökerho: Club Hollywood

Monipuolinen tarjonta

Janoisena torstaina, eli ”Thirsty Thurday”-iltana klubin täyttävät paikalliset ja kansainväliset yliopisto-opiskelijat. Torstaisin onkin hulvaton ilta, joka pursuaa todellista nuorta energiaa.

Opiskelijabileden vaihtoehtona on torstaisin live-esiintyjiä. Tällöin Hollywoodin ohjelmistoon mahtuu esiintyjiä laidasta laitaan; pop-artisteista afrikkalaisiin etno-bändeihin.

Club Hollywood täyttyy myös arki-iltaisin

Club Hollywoodin tanssilattia täyttyy myös arki-iltaisin

Pöytävarauksella jonon ohi

Tallinnan kuumimmat bileet viikonloppuisin on tietysti Hollywoodissa, joten varaudu jonoihin. Club Hollywood on Tallinnan vanhankaupungin ainoita yökerhoja, minne paikalliset ja turistit haluavat kaikki mahtua pitämään hauskaa.

”Jos haluaa välttää jonottamisen ja tehdä seurueen ilta sujuvaksi, suosittelen lämpimästi  VIP-pöydän varaamista. VIP-pöydät ovat parhailla paikoilla ja niistä pääsee loistavasti nauttimaan illan tapahtumista” kertoo Club Hollywoodin ravintolapäällikkö Anna-Liisa Virkus.

Go-go tanssijat innostavat juhlijoita

Vauhdikkaat Go-go tanssijat  innostavat juhlijoita tanssilattialle

Jokaiselle jotakin

Club Hollywoodin ohjelmatarjonta on harvinaisen laaja. ”DJ:t tanssittavat yleisöä mm. Hip Hop-, RnB -, EDM- ja DnB-musiikin rytmien tahdissa. Iltojen menoa vauhdittavat seksikkäät ja taitavat go-go tanssijat sekä kansainvälisen tason mallikaunottaret”, Virkus jatkaa.

Juuri monipuolisen ohjelma- ja musiikkitarjonnan vuoksi Club Hollywoodia voidaan kutsua koko kansan tapahtuma-areenaksi. Club Hollywoodin tapahtumat löytyvät TÄÄLTÄ

Tallinnaan tullessasi tiedät mistä parhaat bileet löytyvät”, Virkus lopettaa.

Club Hollywood

Osoite: Vana-Posti 8 KARTTA

Pöytävaraukset : vip@clubhollywood.ee

Lisätiedot: +372 5912 4200

 

Tallinn Club

 

 

 

 

Tallinn Club