Suosittelemme

Testissä Tallinnan varmin ”iskupaikka” – Rakkauden päämaja?

Jos haluat aikuisten oikeasti tutustua vastakkaisen sukupuolen edustajiin Tallinnassa, unohda keskustan turistirysät. Tallinnan paras iskupaikka löytyy vain parin kilometrin päässä Vanhastakaupungista.

Sossi Klubin meno muistuttaa on ajoittain hurmostilaa.

Sossi Klubin meno muistuttaa on ajoittain hurmostilaa ja ihmiset viihtyvät.

Pilkettä silmäkulmassa

Tallinnan varmimman iskupaikan maineessa on Sossi Klubi. Legendaarinen yökerho  sijaitsee Tartu maantiellä vanhassa sellutehtaassa, Sikupilli kauppakeskusta vastapäätä. Sossi on noin viiden minuutin taksimatkan päässä Virukeskuksesta ja kävellenkin matkaan kuluu vain 20 minuuttia.

Klubin meno muistuttaa Hotelli Vantaan Tulisuudelmaa, ihmisillä on hauskaa ja pilke silmäkulmassa.

Sossi on auki vain perjantaisin ja lauantaisin, jolloin virolaiset lähtevät juhlimaan. Sossin iltaa ja menoa vauhdittaa aina Virossa suositut live-esiintyjät.

Sossi Klubi on suosittu ohjelma- ja viihderavintola.

Sossi Klubi on suosittu ohjelma- ja viihderavintola. Live-esiintyjiä on joka ilta.

Vapaat, varatut, eronneet ja karanneet

Sossin kävijät edustavat laajaa kirjoa Tallinnan asukkaista ja asiakaskunta koostuukin 18-60 vuotiaista, joten jokaiselle löytyy jotakin. Sossi on Tallinnan harvoja paikkoja, jos haluat päästä tutustumaan paikallisiin ihmisiin.

Rakkauden päämaja: Moni tulee yksin – lähtee kaksin

”Olen täällä ensimmäistä mutta en viimeistä kertaa”, Marko Tamminen Helsingistä kertoo. ”Kaveri suositteli Sossia ja en ihmettele miksi. Täällähän on enemmän naisia kuin miehiä ja pääsee rauhassa tutustumaan tavallisiin virolaisiin.

Tämä paikka kannattaa pitää salaisuutena, sillä on hyvä, että turistit eivät ole löytäneet kultakaivosta”, Tamminen hymyilee ja jatkaa rupattelua paikallisen vaaleaverikön kanssa.

Tallinnassa asuva suomalainen Marjut Lindholm kertoo tulevansa Sossi Klubille tanssimaan. ”Täällä ei tarvitse katsoa umpihumalaisia turisteja. Täällä voi keskittyä hauskanpitoon ja tanssiin”, Lindholm toteaa.

Sossi Klubilla panostetaan asiakkaiden viihtyvyyteen.

Sossi Klubilla panostetaan nopeaan tarjoiluun ja asiakkaiden viihtyvyyteen.

Ystävällinen hintataso

Sossi on erityisesti paikallisten suosiossa ja se näkyy myös juomien hinnoissa. Tuoppi olutta maksaa Sossi Klubilla vain 3,50 € , shotit 2 € ja drinkit 5 € ( vrt Raatihuoneentorilla tuoppi olutta maksaa parhaimmillaan jopa 8,90 €)

Sossi Klubilla viihtyvät Viron kauniit ja rohkeat. Dan ja Kristiina

Sossi Klubilla viihtyvät Viron kauniit ja rohkeat. Kuvassa: Dan ja Kristiina

Löytyykö seuraa?

Oli perjantai-ilta ja Tallinn Club – toimituksen kaksi miestä ja yksi nainen toteutti testin. Toimitus oli päättänyt päättänyt testata: Onko Sossi Klubi kaupungin paras iskupaikka? Toimituksen henkilökunta oli ravintolassa erikseen ns. yksinäisinä henkilöinä.

Tulos oli hätkähdytti

Naispuolisella henkilöllä kävi flaksi välittömästi. Hän sai juttuseuraa jo viidessä minuutissa. Miesten tulos oli myös ällistyttävä, ensimmäisellä oli naisseuraa 20 minuutissa ja toinenkin uros oli täydessä vauhdissa puolen tunnin tuijottelun jälkeen.

Pakko se on todeta; Sossi Klubi on Tallinnan paras iskupaikka.

Sossi Klubi

Osoite: Tartu mnt 82, Tallinn

Kotisivut TÄSTÄ

Katso KARTASTA

Tallinn Club

 

 

 

 

Tallinn Club