Suosittelemme

Tallinnan varmin ”iskupaikka”

Jos haluat tutustua vastakkaisen sukupuolen edustajiin, unohda keskustan turistirysät. Tallinnan parhaan ja varmimman iskupaikan maineessa on legendaarinen Sossi Klubi.

Sossi Klubin meno muistuttaa on ajoittain hurmostilaa.

Sossi Klubin meno muistuttaa on ajoittain hurmostilaa ja ihmiset viihtyvät.

Tallinnan Hotelli Vantaa

Sossi Klubi sijaitsee Tartu maantiellä vanhassa sellutehtaassa, Sikupilli kauppakeskusta vastapäätä. Viihderavintola on noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä Virukeskuksesta ja taksilla  matka kestää noin viisi minuuttia

Klubin meno muistuttaa mukavalla tavalla Hotelli Vantaan Tulisuudelmaa, ihmisillä on hauskaa ja pilke silmäkulmassa.

Sossi on auki vain viikonloppuisin, jolloin virolaiset lähtevät juhlimaan.  Klubilla on joka ilta Virossa suosittu live-esiintyjä.

Sossi Klubi on suosittu ohjelma- ja viihderavintola.

Sossi Klubi on suosittu ohjelma- ja viihderavintola. Live-esiintyjiä on joka ilta.

Vapaat, varatut, eronneet ja karanneet

Sossin kävijät edustavat laajaa kirjoa Tallinnan asukkaista ja asiakaskunta koostuu 18-60 vuotiaista, joten jokaiselle löytyy jotakin. Sossi on Tallinnan harvoja paikkoja, jos haluaa päästä tutustumaan paikallisiin ihmisiin.

Klikkaa mainosta ja tutustu Tallinn Clubin ilmaisiin lahjoihin

Klikkaa mainosta ja tutustu Tallinn Clubin ilmaisiin lahjoihin

Rakkauden päämaja: Moni tulee yksin – lähtee kaksin

”Olen täällä ensimmäistä mutta en viimeistä kertaa”, Marko Tamminen Helsingistä kertoo. ”Kaveri suositteli Sossia ja en ihmettele miksi. Täällähän on enemmän naisia kuin miehiä ja pääsee rauhassa tutustumaan tavallisiin virolaisiin.

Tämä paikka kannattaa pitää salaisuutena, sillä on hyvä, että turistit eivät ole löytäneet kultakaivosta”, Tamminen hymyilee ja jatkaa rupattelua paikallisen kaunottaren kanssa.

Tallinnassa asuva suomalainen Marjut Lindholm kertoo tulevansa Sossi Klubille tanssimaan. ”Täällä ei tarvitse katsoa umpihumalaisia turisteja. Täällä voi keskittyä hauskanpitoon ja tanssiin”, Lindholm toteaa.

Sossi Klubilla panostetaan asiakkaiden viihtyvyyteen.

Sossi Klubilla panostetaan nopeaan tarjoiluun ja asiakkaiden viihtyvyyteen.

Ystävällinen hintataso

Sossi on erityisesti paikallisten suosima viihderavintola / yökerho ja se näkyy myös juomien hinnoissa. Tuoppi olutta maksaa Sossi Klubilla vain 3,50 € , shotit 2 € ja drinkit 5 € ( vrt Raatihuoneentorilla tuoppi olutta maksaa parhaimmillaan jopa 7,90 €)

Sossi Klubilla viihtyvät Viron kauniit ja rohkeat. Dan ja Kristiina

Sossi Klubilla viihtyvät Viron kauniit ja rohkeat. Kuvassa: Dan ja Kristiina

Testasimme – Löytyykö seuraa?

Oli perjantai-ilta ja Tallinn Club – toimituksen kaksi miestä ja yksi nainen toteutti testin. Toimitus oli päättänyt päättänyt testata: Onko Sossi Klubi kaupungin paras iskupaikka? Toimituksen henkilökunta oli ravintolassa erikseen ns. yksinäisinä henkilöinä.

Testin tulos oli hätkähdyttävä

Naispuolisella henkilöllä kävi flaksi välittömästi. Hän sai juttuseuraa jo viidessä minuutissa. Miesten tulos oli myös ällistyttävä, ensimmäisellä oli naisseuraa 20 minuutissa ja toinenkin uros oli täydessä vauhdissa puolen tunnin tuijottelun jälkeen.

Pakko se on todeta; Sossi Klubi on Tallinnan paras iskupaikka.

Sossi Klubi

Osoite: Tartu mnt 82

Kotisivut www.sossi.ee

Tallinn Club

Klikkaa mainosta ja tutustu Tallinn Clubin ilmaisiin lahjoihin

Klikkaa mainosta ja tutustu Tallinn Clubin ilmaisiin lahjoihin

 

 

 

 

Tallinn Club