Pesulapalveluissa säästät Tallinnassa huimasti

Virossa tuotteiden hinnat ovat jo hyvin lähellä Suomen hintoja. Joissain tapauksissa Virossa hinnat ovat jopa korkeammat kuin Suomessa. Esimerkiksi merkkivaatteet ovat Virossa usein kalliimpia kuin Suomessa.

Palvelujen hinnat ovat kuitenkin Virossa pysyneet Virossa erittäin edullisina ja niitä käyttämällä voit säästää oikeasti rahaa.

Viron pyykkirallia

Yhtenä esimerkkinä Suomen ja Viron hintaerosta ovat pesulapalveluiden hinnat. Virossa työn hinta on niin houkutteleva, että monet suomalaiset pesula-alan yritykset keräävätkin kuluttajapyykkiä Suomessa, ajavat pyykin pestäväksi Viroon ja silti pystyvät myymään sen kohtuulliseen hintaan kuluttajille Suomessa.

Säästö jopa yli 90%

Suomessa pesulapalveluiden kuluttajamarkkinoita hallitsee käytännössä SOL-pesulapalvelut 67:llä kuluttajille suunnatulla pesulalla. SOL on myös Viron suurin pesulaketju. Mutta kuten kaikessa muussakin kaupankäynnissä, Virossa on Suomeen verrattuna enemmän kilpailua. Kun markkinat ovat oikeasti kilpaillut, kuluttaja voittaa.

Hintavertailu – Tallinnassa pesettäminen kannattaa

 

Hintavertailussa on Suomesta SOL-pesuloiden hinnat ja Tallinnasta Viru Keskuksessa sijaisevan Puhastuskeskuksen hinnat. (Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen)

Puhastuskeskus sijaitsee Viru Keskuksen alakerrassa bussiterminaalissa.

Puhastuskeskus sijaitsee Tallinnan keskustassa Viru Keskus -kauppakeskuksen alakerrassa bussiterminaalissa.

Tallinnan halvin pesula löytyi Mustamäellä

Tallinnassa hintaerot voivat olla prosenteissa huikeita. Ehdottomasti edullisin löytämämme pesula oli Kemox -pesula Mustamäellä.

Kemox -pesula löytyy osoitteesta Sütiste tee 32 ja hinnasto löytyy TÄÄLTÄ

Tallinn Club

 

Tallinn Club