Suosittelemme

Tuhansien suomalaisten suosikkiravintola satamassa

”Asiakaskuntamme koostuu pääosin Eckerön tai Viking Linen suomalaisista matkustajista. He ovat tulossa tai menossa laivalle”, ravintola Seitsemän Meren ravintoloitsija Jaak Aloittaa aloittaa.

Kesäisin ravintolan terassilla turisteja hurmaa suomalainen live-musiikki Tallinnaan matkaavien koti-ikävää helpottamaan. Seitsemän Merta onkin monen ensikontakti Tallinnaan. Kesän tullessa ravintolan terassi täyttyykin jo puolen päivän aikaan.

Laivoilla Suomen hintataso

Laivoilla ruoka ja juomat ovat Suomen hinnoissa tai jopa korkeammat. Siksi taloudellisesti ajattelevan matkailijan kannattaakin tankata Tallinnassa ennen laivalle menoa tai odottaa Tallinnaan pääsyä.

”Monella asiakkaallamme on kiire ja he haluavat hyvää ruokaa nopeasti ja kohtuullisilla hinnoilla. Siksi muokkasimme palvelukonseptimme niin, että asiakas saa à la carte annoksensa pöytään 10-15 minuutissa”, Toom jatkaa.

Konsepti kiireisille matkustajille

Ravintola Seitsemän Meren konsepti toimii nerokkaasti: Asiakas maksaa tilauksensa kassalla. Samalla hetkellä kokki saa tilauksen ja alkaa välittömästi valmistamaan sitä. Usein asiakkaan päästessä juomiensa kanssa pöytään annokset saapuvat samaan aikaan.

Ihanteellinen sijainti satamassa ja suomenkielinen palvelu ovat ravintolan pitkän iän salaisuus. Seitsemän Merta onkin toiminut samassa paikassa jo kunnioitettavat 15 vuotta.

Seitsemän Meren terassilla on kuhinaa.

Seitsemän Meren suositulla terassilla on kesällä kuhinaa jo puolen päivän aikaan.

Hyvä palvelu tuo kanta-asiakkaita

”Asiakkaamme ovat pitäneet konseptistamme ja sen kertoo takaisin tulevat suomalaiset. Moni suomalainen Tallinnan kävijä onkin ottanut meidät vakiopaikakseen”, Toom toteaa tyytyväisenä.

Tämä on helppo uskoa, sillä Sadamarketin putiikit, alkoholimyymälä ja ravintolapalvelut ovat juuri niitä asioita, joita useat suomalaiset Tallinnan matkaltaan hakevat.

”Monella suomalaisella on hassu tapa, he tilaavat juomat ja ruoat ja sitten juoksevat viereiseen viinakauppaan. Takaisin tullessaan pöydässä heitä odottaa juuri valmistunut ruoka-annos ja juomat. Se on risteilyajan tehokasta ajankäyttöä”, Toom naurahtaa.

Pippuripihvi ja valkosipuliperunat on ravintolan suosituin

Pippuripihvi ja valkosipuliperunat on ravintolan suosikkiannos

 

Sijainti

Ravintola Seitsemän Merta sijaitsee Sadamarket-kauppakeskuksessa, vain sadan metrin päässä A-B terminaalista. Ravintolan terassille paistaa aurinko aamusta iltaan. Kesäisin terassin asiakkaita viihdyttää suomalaista musiikkia soittava trubaduuri.

Ravintola Seitsemän Merta

Tallinn Club

 

Tallinn Club