Suosittelemme

Jokaisen naisen unelmaloma Tallinnassa – Prinsessan päivä

Kukapa itseään arvostava nainen ei haluasi hemmottelua ja tuntea itsensä kuninkaalliseksi, edes yhden päivän ajan? Tallinnassa sijaitseva Chloen kauneussalonki on konseptoinut uuden palvelun juuri tätä tarkoitusta varten.

Päivä Prinsessana

Chloen ”Päivä Prinsessana” – hoito kestää ruhtinaalliset viisi tuntia ja sisältää kaiken, mitä onnistuneelta päivältä voi odottaa. Päivän parasta antia on tietysti huoliteltu ja tyylikäs lopputulos. Mitäpä ei kauneuden eteen tekisi?

Kaunis lopputulos on Prinsessan päivän palkinto.

Kaunis lopputulos on Prinsessan päivän parasta antia ja palkinto.

Hiusten huolto ja kampaus

Kauneuskäsittely alkaa hiuslatvojen trimmaamisella ja leikkaamisella. Päivä jatkuu hiusten värjäyksellä tai hiusten raidoituksella.

Värin ollessa hiuksissa, suoritetaan rentouttava ja elvyttävä päänahan hieronta. Lopuksi hiukset muotoillaan ja tehdään halutun mukainen föönikampaus.

Prinsessan päivänä palvelu pelaa.

Prinsessan päivänä palvelu pelaa.

Manikyyri ja pedikyyri

Seuraavaksi hemmotteluhoito siirtyy käsien ja kynsien huoltoon. Vuorossa on manikyyri, kuten oikeiden prinsessojen päivittäiseen rutiiniin kuuluu.

Myös prinsessan jalat laitetaan sandaalikuntoon ja suoritetaan prinsessa-pedikyyri. Käsittelyssä varpaiden kynnet trimmataan ja viimeistellään geelilakalla.

Kynnet huolletaan uuteen uskoon.

Kynnet huolletaan uuteen uskoon.

Kun päivän prinsessan hiukset ja kampaus ovat juhlakunnossa, kädet ja jalat huollettu, jatkuu hemmottelu ripsien ja kulmakarvojen värjäyksellä ja muotoilulla. Tämä tuo uutta ryhtiä ja elävöittää kasvoja.

Ripsien ja kulmakarvojen jälkeen on vuorossa prinsessan viimeinen silaus; kasvohoito. Ja Voilá, prinsessan päivä onkin vasta alussa. Hoidon jälkeen olet valmis lähtemään vaikka presidentin juhliin tai päivälliselle uljaan prinssin kanssa.

Tarjoilu pelaa

”Päivä Prinsessana”- hoito vie ymmärrettävästi aikaa, mutta nälissään ei tarvitse olla, sillä tarjolla on tasaisin väliajoin kakkua, kahvia, virvoitusjuomia, kuplivaa kuohuvaa, hedelmiä ja teetä.

Tallinn Clubin jäsenenä saat lahjaksi ilmaisen magnesium öljyn.

Tallinn Clubin jäsenenä saat lahjaksi ilmaisen magnesiumöljyn.

Virossa on edullista

Päivä Prinsessana kuulostaa kalliilta, mutta ei hätää,  Chloen salonki on tehnyt paketista kaikille houkuttelevan. Koko ”Päivä Prinsessana” – hoito maksaa vain 169 euroa. (Norm. 209 euroa)

Vertaamalla pelkkien kampaamopalvelujen hintoja Suomessa, selviää kuinka paljon säästöä Tallinnassa kertyy. Esimerkiksi halpakampaamoksi itseään mainostavan new Hairstoren tai hiusfashion.com hinnastoihin. Jälkimmäissä pelkkä raitojen laitto pitkille hiuksille maksaa 134 euroa.

Hyvää Prinsessan päivää Tallinnassa.

Ps. Kysy myös ”Päivä Kuningattarena” paketin sisällöstä.

Kauneussalonki Chloe sijaitsee Tallinnan Kaubamajassa, vanhan Kaubamajan puoleisella kauppakujalla, ensimmäisessä kerroksessa.

Chloe Ilusalong

Verkkosivut: chloesalong.ee/

Osoite: Gonsiori 2, Tallinn

Varaukset: +372 669 1300

Kartta: Linkki

Tallinn Club

Tallinn Club