Suosittelemme

Naisen unelma – Päivä Prinsessana

Kukapa itseään arvostava nainen ei haluasi hemmottelua ja tuntea itsensä kuninkaalliseksi, edes yhden päivän ajan? Tallinnassa sijaitseva Chloen kauneussalonki on konseptoinut uuden palvelun, juuri tätä tarkoitusta varten.

Päivä Prinsessana

Chloen ”Päivä Prinsessana” – hoito kestää ruhtinaalliset viisi tuntia ja sisältää kaiken, mitä onnistuneelta päivältä voi odottaa. Päivän parasta antia on tietysti huoliteltu ja tyylikäs lopputulos ja mitäpä ei kauneuden eteen tekisi?

Kaunis lopputulos on Prinsessan päivän palkinto.

Kaunis lopputulos on Prinsessan päivän parasta antia ja palkinto.

Hiusten huolto ja kampaus

Kauneuskäsittely alkaa hiuslatvojen trimmaamisella ja leikkaamisella. Prinsessan päivä jatkuu hiusten värjäyksellä tai valinnaisesti hiusten raidoituksella.

Värin ollessa hiuksissa, suoritetaan rentouttava ja elvyttävä päänahan hieronta. Lopuksi hiukset muotoillaan ja tehdään halutun mukainen föönikampaus.

Prinsessan päivänä palvelu pelaa.

Prinsessan päivänä palvelu pelaa.

Manikyyri ja pedikyyri

Seuraavaksi hemmotteluhoito siirtyy, tunnin kestävään, käsien ja kynsien huoltoon. Vuorossa on manikyyri, kuten prinsessojen rutiiniin kuuluu.

Seuraavaksi jalat laitetaan sandaalikuntoon ja suoritetaan prinsessa-pedikyyri. Käsittelyssä varpaiden kynnet trimmataan ja viimeistellään geelilakalla.

Kynnet huolletaan uuteen uskoon.

Kynnet huolletaan uuteen uskoon.

Kun hiukset ja kampaus ovat juhlakunnossa, kädet ja jalat huollettu, jatkuu prinsessan päivä ripsien ja kulmakarvojen värjäyksellä ja muotoilulla. Tämä tuo uutta ryhtiä ja elämää kasvoille.

Ripsien ja kulmakarvojen jälkeen on vuorossa prinsessan viimeinen silaus, eli kasvohoito. Ja Voilá, prinsessan päivä onkin vasta alussa. Hoidon jälkeen olet valmis lähtemään vaikka presidentin juhliin tai päivälliselle uljaan prinssin kanssa.

Klikkaa mainosta ja tutustu Tallinn Clubin ilmaisiin lahjoihin

Klikkaa mainosta ja tutustu Tallinn Clubin ilmaisiin lahjoihin

Tarjoilu pelaa

”Päivä Prinsessana”- hoito vie ymmärrettävästi aikaa, mutta nälissään ei tarvitse olla, sillä tarjolla on tasaisin väliajoin kakkua, kahvia, virvoitusjuomia, kuplivaa kuohuvaa, hedelmiä ja teetä.

Tallinn Clubin jäsenenä saat lahjaksi ilmaisen magnesium öljyn.

Tallinn Clubin jäsenenä saat lahjaksi ilmaisen magnesium öljyn.

Virossa on edullista

Päivä Prinsessana kuulostaa arvokkaalta, mutta ei hätää,  Chloen salonki on tehnyt paketista kaikille houkuttelevan. Koko ”Päivä Prinsessana” – hoito maksaa Tallinn Clubin jäsenille vain 169 euroa. (Norm. 209 euroa)

Vertaa pelkkien kampaamopalvelujen hintoja Suomessa. Esimerkiksi halpakampaamoksi itseään mainostavan new Hairstoren tai hiusfashion.com hinnastoihin. Jälkimmäissä pelkkä raitojen laitto pitkille hiuksille maksaa 134 euroa.

Hyvää Prinsessan päivää Tallinnassa.

Ps. Kysy myös ”Päivä Kuningattarena” paketin sisällöstä ja Tallinn Club tarjouksesta.

Kauneussalonki Chloe sijaitsee Tallinnan Kaubamajassa, vanhan Kaubamajan puoleisella kauppakujalla, ensimmäisessä kerroksessa.

Chloe Ilusalong

Verkkosivut: chloesalong.ee/

Osoite: Gonsiori 2, Tallinn

Varaukset: +372 669 1300

Kartta: Linkki

Chloen Tallinn Club jäsentarjous

Tallinn Club