Kuumat

Make ja Hanski – Kallis Tallinnan keikka

”Kaikki lähti menemään V#tuiks jo Tallinnan satamaan päästyämme”, Hannu aloittaa.

”Laivamatkan jälkeen olimme jo hyvissä nousuissa. Terminaalin edessä päätimme kokeilla uudenlaista kyytiä hotellille, riksaa eli fillaritaksia.  Juttelimme fillarikuskin kanssa  ja hinnaksi sovittiin 25 euroa. Hyppäsimme penkille ja elämä hymyili.

Mutta saavuttuamme määränpäähän, hinta pompsahtikin 60 euroksi. Yritimme riidellä summasta savon kielellä, mutta eihän se tollo selvää suomen kieltä ymmärtänyt, poliisilla ja mafiallakin vielä uhkaili. Maksoin äijälle sen 60 euroa ja pääsimme hotelliin.”  Hannu tilittää.

Tuli kallis reissu - elämä jatkuu

Tuli kallis reissu – elämä jatkuu

Turisteja huijaavista polkypyörätakseista on tullut lukuisia valituksia

”Illalla teki mieli tavata vastakkaisen sukupuolen edustajia ja kuin taikaiskusta eteemme ilmestyi hyvin pukeutunut herrasmies, joka suositteli naisen ikävään strippibaaria. No ei muuta, kuin menoksi”, Marko avautuu.

”Nautimme baarissa muutaman neuvoa antavan ja saimmekin nopeasti kontaktin kauniisiin neitokaisiin. Herrasmiehinä tarjosimme ilolientä myös heille”, Marko huokaa. 

Missähän pojat ovat olivat?

Missähän pojat ovat olivat?

”Jossain vaiheessa luonto veti ja halusimme hieroa läheisempää tuttavuutta neitokaisten kanssa. Meille ehdotettiin privaattia-showta. No mikä jottei.

Hanski maksoi pankkikortilla privaatti-shown 50 euroa ja samaan syssyyn toisen 50 euroa, koska täytyihän minunkin saada kokea syntinen show.

Menin yksityishuoneeseen ja neitokainen pyysi vielä 150 euroa, jonka maksoin. Neitokainen otti rahat ja sanoi palaavansa hetken kuluttua. Hetki jos toinenkin kului ja kun neitokaista ei näkynyt, päätin mennä pitkäkseni ja nukahdin huoneeseen”, Marko muistelee. 

Suomen konsulaattin todistus

Suomen konsulaattin todistus

”Heräsin siihen kun kamalan kokoiset karpaasit veivät meitä niskaperse-otteella kadulle. Siinä sitä sitten ihmeteltiin ja kiroiltiin mutta raskas päivä oli vaatinut veronsa, joten lähdimme hotellille ottamaan lukua”, Marko turisee.

”Aamulla lähdimme tasureille hotellin baariin.  Järkytys oli suuri, kun maksaessani korttikone ilmoitti, että tililläni ei olisi katetta ostaa edes viiden euron juomaa. Oltiin kummatkin, että whatta f#ck, gringoja on vedätetty”, Hannu vaahtoaa.

Make ja Hanski - tosielämän Gringot

Hannu ja Marko – tosielämän Gringot

”Tutkimme taskumme ja tavaramme ja yllätys oli suuri, kun tajusimme olevamme rahattomia, laivaliput ja passitkin oli kadonneet”,Hannu jatkaa.

”Onneksi puhelimet oli sentään tallella, joten soitin pankkiini ja sain selville että 50 euron maksujen sijaan olivat s**tana veloittaneet aina 500 euroa ja 20 euron sijaan 200. Onneksi pankinjohtaja sattui olemaan vanha tuttu ja hän lainasikin rahat paluumatkaa varten. Seuraavaksi sitten Suomen konsulaattiin matkustuspapereita hakemaan. Neitokaisten tapaaminen maksoi 1 470 euroa”, Hannu tunnustaa.

”Eikä nähty edes paljasta pintaa”, Make komppaa.

 

Tallinn Club

Tallinn Club