Suosittelemme

Tallinnan kosmopoliittien kohtaamispaikka

Vanhankaupungin sydämestä Pikk kadulta löytyy panimoravintola Brewery. Ravintola on erityisesti suosittu Tallinnassa työskentelevän kansainvälisen yhteisön kohtaamispaikkana. Brewery onkin kohtauspaikkana loistava, sillä se on alle minuutin kävelymatkan päässä Raatihuoneen torilta.

”Lähistöllä on paljon eri maiden suurlähetystöjä ja niissä työskentelevät ovat ottaneet Breweryn kantapaikakseen. Asiakaskuntamme on kansainvälistä; brittejä, Usasta, Ruotsista ja Suomesta. Suuri osa asiakkaistamme asuu Tallinnassa ja osa on vain käymässä. Kaikki mahtuu joukkoon”, ravintolapäällikkö Andrei Slessarenko kertoo.

Tallinnan kisakatsomo

Tallinnan ”virallinen” kisakatsomo ja seurusteluravintola

Sporttibaarin ja loungen yhdistelmä

Breweryn screeneillä pyörii aina ajankohtaiset urheilutapahtumat ja siksi se toimii usein Tallinnan virallisena kisastudiona. Vaikka suuri osa ravintolasta toimii sportin ympärillä, siellä voi nauttia illasta myös ilman urheilua, sillä ravintolan kaksi kerrosta pitävät sisällään erilaisia osastoja.

”Breweryssä on  VIP-lounge, Heineken-sporttikellari ja olutpubi, joten jokaiselle löytyy mieleinen tapa viettää iltaa tai nauttia vaikka lounasta.” Slessarenko jatkaa.

Katso video

Japanilaista Whiskiä

”Huikeassa juomavalikoimassa on 47 erilaista olutta, joista viisi on talon oman panimon tuotantoa.  Viskejäkin löytyy ruhtinaalliset 32 sorttia ja eksoottisin niistä taitaa olla japanilainen viski. Oletko koskaan maistanut?” Slessarenko selittää innostuneena.

Breweryssä voi olla myös omassa rauhassa.

Panimoravintola Breweryssä voi seurustella ja nauttia myös huoletta omassa rauhassa.

Kattava menu

Ruokalistaltakin löytyy valikoimaa joka lähtöön. Saatavilla on tapas-tyyppisiä lautasia huurteisen kaveriksi, burgereita, pastaa tai vaikka meren antimia.

”Me lähdemme siitä, että pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin. Siksi laidasta laitaan oleva menu on meille kunnia-asia”, Slessarenko toteaa.

Brewery on yksi Tallinnan suosituimmista illanviettopaikoista.

Brewery on Tallinnan suosituimpia illanviettopaikkoja.

Myös yksityistilaisuuksiin

Panimoravintola Brewery on mahdollista varata myös yksityisjuhliin. Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa, joten siellä mahtuu isompikin seurue pitämään juhlia.

”Meillä käy jonkin verran pikkujouluporukoita Suomesta ja hääjuhliakin vietetään silloin tällöin. Alakertaan mahtuu helposti 70 ihmisen seurue ja yläkerassa meillä on tilat viidellekymmenelle” Slessarenko esittelee.

Jos haluat tavata uusia tuttavuuksia ja saada hyvää seuraa, kokeile Brewery panimoravintolaa.

Brewery

Osoite: Pikk 1 Kartta

Avoinna Ma – Ke 11:00-01:00 ja To – La 11:00-03:00

Ravintolan verkkosivut

Pöytävaraukset +372 637 3631 tai verkkosivuilta.

Tallinn Club

Tallinn Club