Suosittelemme

Hinnat ei Tallinnan satamassa huimaa – Lounas alkaen 3 €

Jos olet vieraillut USA:ssa, tiedät minkä tyyppinen ravintola on ”lodge”. Lodge on viihtyisä sporttibaari, mihin lähdetään syömään tai muutamalle ystävien tai perheen kanssa. Tallinnassa D-terminaalin kupeessa sijatseva Beer Stream 2 on kaikkea tätä.

Kuin omassa olohuoneessa

Beer Streem 2 on maulla sisustettu oikea gastropubi. Tunnelma on kotoisa, niin kuin hyvässä lodgessakin. Jätti-screenejä on runsaasti (17 kpl) mutta ei liiaksi. Jos sportti ei jostain syystä kiinnosta, voit keskittyä vain yhdessäoloon, hyvään ruokaan ja juomaan.

Kaikki huippu-urheilu screeneillä

Beer Streem 2 sporttibaarin screeneillä pyörii maailman seuratuimmat kisat, liigat ja ottelut. Ohjelmassa on mm. jääkiekkoa, jalkapalloa, koripalloa, kamppailulajeja, rallia ja tietysti formulat.

Beer Stream 2 sijaitsee osoitteessa Lootsi 8, joka on aivan Tallinkin terminaalin kupeessa.

Beer Stream 2 sijaitsee osoitteessa Lootsi 8, joka on aivan Tallinkin terminaalin kupeessa.

Hinnat ei päätä huimaa

Ravintolan valikoima on laaja. Menusta löytyy annoksia niin pieneen, kuin isompaankin nälkään.  Arkisin kello 11-16 välisenä aikana on tarjolla edullinen Business Lunch. Lounasaikaan päivän keittolounas maksaa vain 3 euroa ja päivän lounasannos 4,50 euroa .

Olutta joka makuun

Beer Streamin olutvalikoimasta löytyy uskomattomat 22 erilaista hanaolutta, joten jokaiselle varmasti löytyy oma suosikki.

Hyvä sijainti

Beer Stream 2 sijaitsee Lootsi-keskuksessa, aivan Tallinkin terminaalin vieressä. Jos nälkä tai jano yllättää laivalla, kannattaa pantata Tallinnan satamaan asti.

Osoite: Lootsi 8 Kartta

Avoinna:

  • Ma-To: 10:00 – 01:00
  • Pe-La 10:00 – 03:00
  • Su 10:00 – 01:00

Ravintolan kotisivut löytyvät TÄÄLTÄ

Tallinn Club

Tallinn Club