Kuumat

Tällaista ei Suomesta löydy – VapeLounge

Nyt sähkösavukkeen höyryttelijöille aukesi oikea unelmien paratiisi. ”Iloiset Mehupojat”, Sami ja Antti avasivat Pohjois-Euroopan ensimmäisen höyrytaivaan, HappyJuice Vapeloungen, Tallinnaan.

Höyrytaivas sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa Narva maanteellä, vain 150 metrin päässä Virukeskuksesta.

HappyJuice VapeLounge on asenteella sisustettu lounge-tyyppinen oleskeluravintola ja kohtaamispaikka.

Ravintolatuotteiden lisäksi HappyJuice VapeLoungen valikoimaan kuuluvat sähkösavukkeet, välineet ja tietysti nikotiini- ja makunesteet.

Happy Juice VapeLoungen valikoimissa on satoja eri makuja

HappyJuice VapeLoungen valikoimissa on satoja eri makunesteitä.

Höyryttele vapaasti oluen ääressä

HappyJuice VapeLoungessa asiakkaat voivat maistella ja kokeilla uusia makunesteitä, oluen, viinilasillisen tai vaikka kahvin kera. Paikka onkin ainoa ravintola Tallinnassa, jossa sähkösavun höyryttely on vapaata.

Tallinnan monipuolisin valikoima

HappyJuicen sähkösavukeiden valikoima on päätähuimaava. Tuotteita löytyy niin höyryttelyn aloittelijoille kuin alan hifistelijöillekin. Asiantuntevan palvelun ansiosta jokaiselle asiakkaalle löytyy oikeat tuotteet.

”Varsinkin tupakan poltosta sähköhöyryttelyyn siirtyvä haluaa yleensä opastusta laitteiden käytössä ja nikotiininesteiden sopivista vahvuuksista”, Antti selostaa.

Makunesteitä on HappyJuicen valikoimassa satoja erilaisia 40 eri valmistajalta ja asiakas voi valita niihin haluamansa nikotiinipitoisuuden. Asiakkaat voivat vapaasti kokeilla uusia makuja ennen ostamista.

Tullessasi VapeLoungeen astut erilaiseen Tallinnaan

Tullessasi VapeLoungeen astut erilaiseen Tallinnaan

Höyryttelyllä eroon tupakasta

”Moni on päässyt tupakasta eroon sähkösavuttelun avulla, niin kävi myös meille. Itse käryttelin mallua yli askin päivässä. Sen huomasi jo hajusta ja yleisestä jaksamisesta.

Kokeilin nikotiinilaastareita, -purukumeja ja inhalaattoreita, mutta ei niistä mitään apua ollut. Sitten kokeilin sähkötupakkaa ja se tepsi. En ole tupakkaa polttanut kahteen vuoteen”, Sami hymyilee.

”Sama tarina ja on mukava huomata, että haju- ja makuaistit toimivat tupakanpolton jälkeen”, Antti komppaa.

Edullisimmat nesteet

Nikotiininesteiden myyntiä ei Virossa veroteta tupakan tavoin ja siksi  sähkösavukkeiden ja makunesteiden hintahaitari on suuri.

Suomeen verrattuna Viron hinnat ovat kuin toiselta planeetalta.

Tallinnan kalleimmat makunesteet ja tarvikkeet löytynevät sataman läheisyydestä Norde Centrumista ja Sadamarketista, ilmeisen turistilisän ansiosta.

Hintaesimerkkejä: 

10 ml pullo makunestettä

  • Norde Centrum alkaen 6,90 €
  • Sadamarket alkaen 5,90 €
  • HappyJuice VapeLounge alkaen 3,00 €

”Meille tämä on rakkautta ja intohimoa lajiin. Siksi olemme etsineet valikoimiimme parhaat tuotteet parhailla hinnoilla. Tuotteita voi tietysti tilata myös verkkokaupastamme”. Sami lopettaa.

HappyJuice VapeLounge

Narva maantee 6  KARTTA

Tallinna

HappyJuice verkkosivut LINKKI

Tallinn Club

 

  1. Paikalla käyty ja ompahan mahtava mesta! Porukka todella asiantuntevaa. Auttoi meikäläisen hyvin alkuun tässä lopettamisurakassa. Nyt viikko ilman röökiä ja hyvin rulaa!

  2. janne salonen 14/12/2016 at 11:21

    Tallinnan halvimmat höyrynesteet, kokemusta on.

Tallinn Club