Kuumat

Raju kolari – Kaksi Gospel Bikeria sairaalaan

Tänään kello 11:30 neljä Tampereen seudulta kotoisin olevaa Gospel Bikeria oli ajamassa moottoripyörillään Ahtri katua Tallinnan satamaan, A/B terminaalille. Kaksi pyörää ajoi aivan peräkkäin ja seurueen kolmas motoristi oli jättäytynyt noin kahdenkymmenen metrin päähän.

Kolaroidut pyörät - toinen suojatiellä.

Kolaroidut pyörät – toinen suojatiellä.

Ensimmäisen pyörän kuljettaja pysähtyi suojatien eteen, kunnioittaen jalankulkijoita, kuten Virossa pitääkin. Toisena ajava ei huomannut edellä ajaneen pyörän pysähtyneen ja karautti suoraan päin pysähtynyttä moottoripyörää.

Vakavaa jälkeä

Onnettomuudessa loukkaantui kaksi suomalaista, pysähtyneen pyörän kuljettaja ja takana tulleen pyörän kyydissä ollut nainen. Ensiavun jälkeen kummatkin kiidätettiin sairaalahoitoon. Loukkaantuneiden tilasta ei ole vielä tietoa.

Onnettomuuspaikka Ahtri kadulla

Onnettomuuspaikka Ahtri kadulla

Suojatiellä olleita jalankulkijoita ei loukkaantunut.

”Oli ehkä vähän liian kiire”

Moottoripyörillä liikkuvat Gospel Bikerit olivat palaamassa kotiin kahden viikon Euroopan reissultaan ja he yrittivät ehtiä kello 12:00 lähtevään Eckerö Linen laivaan. ”Oli ehkä vähän liian kiire”, seurueen neljäs jäsen kommentoi surullisena.

Poliisilla oli partioauto väijyssä suoraan onnettomuuspaikan edessä, ja onnettomuus tallentui poliisin videolle.

Silminnäkijät passitettiin poliisikuulusteluihin Rahumäen tien poliisiasemalle ja kolaroidut pyörät siirrettiin poliisivarikolle.

Onnettomuus ruuhkautti Ahtri kadun tuntien ajaksi.

Videokooste

 

#Tallinn Club

Tallinn Club