Virossa saat suutaripalvelut puoleen hintaan

Suomalaisen työn hinta on tullut niin kalliiksi, että suomalaisella ei ole varaa ostaa kotimaista palvelua. Virossa työn hintataso on sellainen, että virolaisillakin on varaa käyttää palveluja. Siksi myös Virossa käytetään runsaasti palveluja. Hyvinä esimerkkeinä tästä ovat pesulapalvelut, auton korjaukset ja suutarin palvelut,

Hyvä suutari

Suutarin ammatti on siitä haastava, että asiakkaat odottavat vanhan muuttuvan uudeksi, kun palvelut ostetaan. Tämä pätee myös pesulapalveluihin. Valitettavasti myytit on kumottava: Vanha ei muutu uudeksi tuunaamalla. Hyvä suutari kuitenkin voi tehdä ihmeitä ja saa vanhatkin kengät taiottua lähes uuden veroiseksi.

Kingsepp Tallinnassa

Jos reissukengät tarvitsevat pikaista huoltoa, saat nopeaa apua Kaubamajan kupeessa sijaitsevalta suutarilta. Saimme suosituksen kyseisestä suutarista lukijaltamme, joka oli joutunut pulaan heti päiväristeilyn aluksi. Tyytyväisen asiakkaan pulasta pelastanut palvelu oli kuulemma suomalaisittain luokiteltuna erinomaista ja työ on nopeaa.

Suutari- ja avainpalvelut Kuldvõtmeke

Suutari- ja avainpalvelut Kuldvõtmeke

”Potkaisin katukivetykseen, jolloin toisen kengän kärki halkesi. Onneksi lähistöltä löytyi Markkon omistama suutariliike Kuldvõtmeke. Kengän kärki korjattiin  odottaessa, eikä hintakaan päätä huimannut, kokonaista kaksi euroa. Iso kiitos vielä Markkolle”, paikkaa suositellut Hannu Nieminen kehuu.

Markko tekee Abloy avaimia noin 60% Suomen hinnoista.

Markko tekee Abloy avaimia alle 60% Suomen hinnoista.

Virossa hintatasokaan ei päätä huimaa. Katso kuinka paljon säästät Suomen hintoihin nähden.

Hintaesimerkkejä:

Tavallinen Abloy avain 3 €  Hinta Suomessa 7.90€

Abloy Ura-avain 7,20 Suomessa € 16.00€

Miesten korot 12 € /pari  Suomessa 20 € –24 €

Miesten puolipohjat 13 € Suomessa 25 €

Kuldvõtmeke löytyy Tallinnan Kaubamajasta A.Laikmaa kadun puolelta.

Kotisivut Kuldvõtmeke

 

  1. Jossain taitaa olla paljon lämmintä ilmaa hinnoissa

Tallinn Club