Suosittelemme

Mainio À la Carte konsepti – annos 10-15 minuutissa

Ravintola Seitsemän Meren ravintoloitsija Jaak Toom on kehittänyt lyömättömän à la carte – konseptin. Konsepti on räätälöity suomalaisille turisteille sopivaksi.

”Asiakaskuntamme koostuu pääosin Eckerön tai Viking Linen matkustajista. He ovat joko tulossa laivalta tai menossa laivalle”, ravintoloitsija Toom kertoo.

Terassilla suomalaista musiikkia livenä joka päivä.

Terassilla soi suomalaista live-musiikkia joka päivä.

Laivoilla Suomen hintataso

Laivoilla ruoka ja juomat ovat Suomen hinnoissa tai osin jopa korkeammat. Yhtenä syynä tähän on varmasti kilpailun puute. Siksi taloudellisesti ajattelevan matkailijan kannattaakin tankata ennen laivalle menoa tai odottaa Tallinnaan pääsyä.

”Monella asiakkaallamme on kiire ja he haluavat laadukasta ruokaa nopeasti ja kohtuullisilla hinnoilla. Siksi muokkasimme palvelukonseptimme niin, että asiakas saa à la carte annoksensa pöytään 10-15 minuutissa”, Toom jatkaa.

”À la carte – konseptimme toimii seuraavasti: Asiakas maksaa tilauksensa kassalla. Samalla hetkellä kokki saa tilauksen ja alkaa valmistamaan sitä. Usein asiakkaan päästessä juomiensa kanssa pöytään, annokset saapuvat samaan aikaan”, Toom hymyilee.

Toimiva konsepti, ihanteellinen sijainti ja suomenkielinen palvelu ovatkin ravintolan pitkän iän salaisuus. Seitsemän Merta on toiminut samassa paikassa jo kunnioitettavat 15 vuotta.

Seitsemän Meren terassilla on kuhinaa.

Seitsemän Meren suositulla terassilla on kuhinaa.

Hyvä palvelu tuo kanta-asiakkaita

”Asiakkaamme ovat pitäneet konseptistamme ja sen kertoo takaisin tulevat turistit. Moni suomalainen Tallinnan kävijä onkin ottanut meidät vakiopaikakseen”, Toom toteaa tyytyväisenä.

Tämä on helppo uskoa, sillä Sadamarketin putiikit, alkoholimyymälä ja ravintolapalvelut ovat juuri niitä asioita, joita useat suomalaiset Tallinnan matkaltaan hakevat.

”Monella kanta-asiakaallamme on hassu tapa, he tilaavat juomat ja ruoat ja sitten juoksevat viereiseen alkoholiliikkeeseen. Takaisin tullessaan heitä odottaa pöydässä juuri valmistunut ruoka-annos ja juomat. Se on risteilyajan tehokäyttöä”, Toom nauraa.

Pippuripihvi ja valkosipuliperunat on ravintolan suosikkiannos

Pippuripihvi ja valkosipuliperunat on ravintolan suosikkiannos

Tallinn Club testasi konseptin

Pyysimme baarimikolta neljä ravintolan suosikkiannosta. Seitsemän Meren suosituimmaksi annokseksi paljastui suomalaisten suosima pippuripihvi. Teimme tilauksen tiskillä ja saimme juomat mukaamme.  Ehdimme vain maistamaan juomiamme, kun pihvit jo tuotiin pöytään.

Ruoka oli niin kuin pitikin, erinomaista. Laskukin oli iloinen yllätys, sillä loppusumma oli noin puolet Suomen hintoja alhaisempi. Palvelusta, nopeudesta ja laadusta 5/5.

Sijainti

Ravintola Seitsemän Merta sijaitsee Sadamarket-kauppakeskuksessa, vain sadan metrin päässä A-B terminaalista. Ravintolan terassille paistaa aurinko aamusta iltaan. Kesäisin terassin asiakkaita viihdyttää suomalaista musiikkia soittava trubaduuri.

Ravintola Seitsemän Merta

Sadama 8 / Kai 5

Ravintolan Verkkosivusto

KARTTA

Avoinna

Ma – Su 08:00 –  19:00

Pöytävaraukset +372 661 4601

 

  1. Leila ja Sakke 18/08/2016 at 13:29

    Kokeiltu ja hyväksi havaittu. Safka hyvää ja juomat maistuivat. Suositellaan muillekin! Kiitos

  2. Pirjo Luostarinen 26/08/2016 at 20:15

    Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli 10+.

  3. Vaativa lukija 09/10/2016 at 23:24

    Ja se hinta?

Tallinn Club